Helyi közélet

2018.09.01. 17:49

Buda Barna veszi át a Csodavár vezetését

Nyíregyháza - Új vezetővel erősít a Csodavár Nyíregyháza Inkluzív Fejlesztő Központ és Játszóház. Szeptember elsejétől, a megújuló, és a budapesti központtal egységes szakmai munka vezetésére Buda Barnát kérte fel a Rejtett Kincsek Down Egyesület.

Nyíregyháza - Új vezetővel erősít a Csodavár Nyíregyháza Inkluzív Fejlesztő Központ és Játszóház. Szeptember elsejétől, a megújuló, és a budapesti központtal egységes szakmai munka vezetésére Buda Barnát kérte fel a Rejtett Kincsek Down Egyesület. A szakember a nyíregyházi Göllesz Viktor Szakiskola, Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény éléről érkezik a Csodavárhoz.

– Vezetésével a szakmai program megújítása mellett, az egységes, holisztikus pedagógiai szemlélet kialakítása és megvalósítása a Csodavárak célja. Hamarosan megújul a nyíregyházi Csodavár infrastruktúrája, és elkészül egy nemzetközi szinten egyedülálló, a korai fejlesztésben használható, ingyenes online oktatóanyag – közölte Kisari Károly, az egyesület elnöke.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában