Helyi közélet

2018.09.13. 17:15

Buli buli hátán: érdemes rápörögni a hétvégére

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Ezen a hétvégén sem maradunk kikapcsolódási lehetőség nélkül a megyében. Ha még nem tudod, hol engedd ki az egész héten felgyűlt feszültséget, ajánlunk néhány igazán ütős bulit.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Ezen a hétvégén sem maradunk kikapcsolódási lehetőség nélkül a megyében. Ha még nem tudod, hol engedd ki az egész héten felgyűlt feszültséget, ajánlunk néhány igazán ütős bulit.

Szeptember 14., péntek

16 óra: Igényes utcazene és gasztrokalandozások a sétálóban

A kisvárdai Gasztrozenei Fesztivál egyszerre kényezteti minden érzékszervünket.

Pénteken 16 órakor Kelet Brass Band nyitja a fellépők sorát, délután hattól a Bagossy Brothers Company, este nyolctól pedig Budapest Voices szórakoztatja a közönséget a nagyszínpadon. A Sétáló színpadon 17 órakor érkezik a Carpedignem, majd a rockzenéé a főszerep: este héttől a Szükségállapot izzítja a hangulatot, ami 21 órától a Radar koncertjén csúcsosodik ki. Eközben a Kávézó színpadon három formáció váltja egymást 17.30-tól: a No Dress Code, Járai Márk és Ersch (AWS) gondoskodik az aláfestő zenéről.

19 óra: Dinamit-koncert a Móricz kertben

„Dinamit a vérem, perzsel mint a tűz, az égbe visz, a mélybe űz. (…) Állj elém! Nyújtsd kezed az égre! Hogyha véred izzik, énekelj velem!” Ismerős, ugye?

A veterán rockerek egyik himnusza a Dinamit együttes klasszikusa, amit minden bizonnyal meghallgathat, aki péntek este a bakancsot húz és elballag a nyíregyházi romkocsmába, ahol a rajongókat Rudán Joe, Szűcs Antal Gábor, Zselencz László, Németh Gábor és Hornok István várja majd.

22 óra: U, u, u! Senkise a Barbizonban

Márta Alex, ismertebb nevén ByeAlex és Schmidt Gergő ismét Nyíregyházán!

Nincs mit tenni, ezt a bulit nem lehet halogatni, a Szódaház utcában a Senkise táncoltat. A koncert 23.30-kor kezdődik, előtte és utána pedig a MindControl és MESS pakolja a lemezeket – utóbbi az R’n’B teremben. Az este korhatáros, belépés csak 16 éven felülieknek.

Szeptember 15., ­szombat

10.30: 18. Nemzetközi Sütőtök Fesztivál

Ismét eltelt egy év, s elérkezett a nap, amikor Nagydoboson minden a tökről szól.

A hivatalos megnyitó és a Szultána Hastánccsoport bemutatója után vicces versenyeken bizonyíthatják ügyességüket és rátermettségüket a vállalkozó szellemű vendégek. Lesz töklökés, sodrófahajítás és tökgurítás. Pihenésként 13 órától Emilio, majd Sasvári Sándor, a Hang-Szín Musical és Színitanoda műsora következik. A produkciókat ugyan megszakítja az eredményhirdetés és a díjátadó, de délután négytől már a zenéé a főszerep. Fellép Nagy Szilárd, Tóth Andi, Varga Kinga, este héttől pedig érkezik az LGT Zenevonat.

16 óra: Gasztrozenei Fesztivál a sétálóban

Kulináris élvezetek és utcazene? Igen!

Szombaton is csinálják a fesztivált Kisvárdán: 16 órakor Pély Barna lép színpadra, majd délután hattól jön Tom Stormy Petrovnával karöltve, este nyolctól pedig Rakonczai Imre ad koncertet a a nagyszínpadon. Közben a Sétáló színpadon 17 órától a Before the Last, 19-től a Karmapirin, este kilenctől a Csángálló csap a húrok közé, míg a Kávézó színpadon 17.30-tól Tünde&Pila, 19 órától Barabás Lőrinc, fél kilenctől az Apey zenél.

20 óra: Kowalsky meg a Vega koncert

Végéhez közeledik a baktalórántházi Őszi városi napok programsorozat, melynek részeként a Kowalsky meg a Vega ad élő koncertet a városközpontban.

21 óra: Két terem, két stílus egy helyen

A nyíregyházi Mamma Miában ezen a szombaton sem adnak pihenőt sem a vendégeknek.

A magyar popzene álló csillaga, a Groovehouse repíti vissza a kétezres évek elejére a retró szerelmeseit, de az R’n’B rajongóknak sincs okuk szomorkodni, hiszen a legfeketébb lemezekkel pörgetik fel a bulit a házigazdák: Fenyvesi, Geczó és Sögő.

22 óra: Back to School Party a Top Gunban

Nehéz az iskolatáska? Dobd a sarokba és irány bulizni!

A nyírteleki klubban ezen a hétvégén felcsendülnek az elmúlt húsz év legnagyobb slágerei. A lemezjátszók mögött: DJ PéGé.

22 óra: Fergeteges party a Club Pegazusban

A tiszateleki szórakozóhelyre szombaton illusztris vendégek érkeznek.

Fellép Metzker Viktória, Bíró és DJ Henry, a retro teraszon Sandman, a mulatóson Ignácz Márkó szórakoztat. A buliban feltűnhet Sihell Vanessza és Morvai Dani is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában