Helyi közélet

2018.09.15. 15:30

Éppen tíz éve kezdték meg a munkát

Nyíregyháza - A helyi vállalkozások nemzetközi fejlődését segíti elő a szervezet.

Nyíregyháza - A helyi vállalkozások nemzetközi fejlődését segíti elő a szervezet.

A PRIMOM Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vállalkozásélénkító Alapítvány rendezi meg (szeptember 20-21.) először Nyíregyházán az Enterprise Europe Network hazai irodahálózat éves találkozóját, melyen a működést támogató szervezetek vezető tisztségviselői, elnökei, igazgatói és munkatársai vesznek részt.

A program kiemelkedő jelentőségű, hiszen éppen 10 éve kezdte meg működését a világ legnagyobb tanácsadó hálózata.

A szakmai program ünnepélyes megnyitóval kezdődik, melyen köszöntőt mond Seszták Oszkár a megyei közgyűlés elnöke, Ligetfalvi Gábor a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. Elnöke, valamint Czomba Csaba a PRIMOM Alapítvány kuratóriumának elnöke. A találkozót szeptember 20-án, 10 órakor nyitják meg, az eseménynek pedig a Hotel Centrál konferenciaterme (Nyíregyháza, Nyár u. 2-4.) ad majd otthont.

Térítésmentes szolgáltatás

Az Enterprise Europe Network hálózat az Európai Bizottság által létrehozott, vállalkozások nemzetközi fejlődését elősegítő szervezet, mely a világon a legnagyobb, hiszen 67 országban, több mint 300 irodában vehetik igénybe az érdeklődők térítésmentes szolgáltatásait.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában