Helyi közélet

2018.09.12. 15:36

Fejlesztik a szennyvízhálózatot Nyírszőlősön

Nyíregyháza - Tíz utcában bővült a szennyvízhálózat a megyeszékhelyen a közel 118 millió forintos beruházás révén.

Nyíregyháza - Tíz utcában bővült a szennyvízhálózat a megyeszékhelyen a közel 118 millió forintos beruházás révén.

– Nárcisz utca, Csabagyöngye utca, Felhő köz, Bottyán János utca, Kocsis utca, Vasút utca, Naspolya köz, Zsálya utca, Szamóca és Mezsgye utca – sorolta a szennyvízhálózat-fejlesztésben érintett városrészeket dr. Kovács Ferenc polgármester a Csabagyöngye utcában tartott bejáráson. Kiemelte, hogy a 117,81 millió forintos beruházás az önkormányzat részéről nem igényelt önerőt.

Javuló életminőség

Jászai Menyhért alpolgármester, a térség önkormányzati képviselője otthonosan érezhette magát, hiszen a Csabagyöngye utcában született:

– A 2012-2014-es szennyvízhálózat-fejlesztés után ismét előreléptünk, ez is hozzájárul az itt élők életminőségének a javulásához. Emellett az ivóvízhálózat fejlesztésére is figyelünk, utóbb a Borsikafű és a Buji utca volt érdekelt e téren. Nyírszőlős fejlődése töretlen.

KM


Beszédes adatok

A beruházás mutatói A gerincvezeték hossza (fm): 1585 A nyomott gerincvezeték (fm): 520,8 A bekötések száma (db): 135 Az átemelők száma (db): 4

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában