Helyi közélet

2018.09.28. 13:07

Verébavató a Zay kollégiumban

Nyíregyháza - Intézményünk hagyományait követve, szeptember 24-én délután felavattuk a kilencedikes kollégista diákjainkat.

Nyíregyháza - Intézményünk hagyományait követve, szeptember 24-én délután felavattuk a kilencedikes kollégista diákjainkat. Az 5-ös csoport szervezésében, jó hangulatú rendezvényen vehettek részt a kollégium lakói. A verebeknek különböző feladatokat kellett teljesíteniük: harisnyába tett 200 forintos kihalászása, székfoglaló, legviccesebb szelfi elkészítése, versírás a megadott szavakból, wc papírral múmiává alakítani társukat. Természetesen a jól megérdemelt ajándékok sem maradtak el, az első három helyezett jutalomban részesült. Az iskolai verébavató ünnepség október 4-én, csütörtökön lesz, az egész napos program szintén remek szórakozást ígér a fiataloknak.

- Mátrai Ildikó kollégiumi nevelőtanár, Nyíregyházi SZC Zay Anna Egészségügyi, Informatikai Szakgimnáziuma és Kollégiuma -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában