Helyi közélet

2018.09.14. 15:57

Videó: „Legyél hülye, mert a hülyék gazdagok” - Új szabolcsi duó törhet Nemazalányék trónjára, elkészült az Ady Endre!

Nyíregyháza - <a href="http://www.szon.hu/hola-hola-ez-itt-nyiregy-nem-obuda-fenekre-ulsz-a-lanyduo-klipjetol/3842196">Lil G és Nemazalány Petőfi Sándor című dala</a> után újabb szabolcsi duó készül legyűrni a netet szerzeményével: elkészült a korábban már beharangozott Ady Endre című szám. 

Nyíregyháza - Lil G és Nemazalány Petőfi Sándor című dala után újabb szabolcsi duó készül legyűrni a netet szerzeményével: elkészült a korábban már beharangozott Ady Endre című szám. 

Mátyus Arnold így nyilatkozott a dallal kapcsolatban: - A célunk nem az volt, hogy lenyomjuk Lil G-t és Nemazalányt, hanem inkább megmutatni: ezt a műfajt - ami a magyar füleknek kicsit új - lehet minőségi módon csinálni, lehet összefüggő szöveget írni, még ha nem is világmegváltó hasonlatokból áll. Az ötlet már rég kipattant, és mint minden jó ötletet, úgy döntöttem, megvalósítom ezt is. Remélem, hogy robbanni fog.


[related-post post_id="3965633"]

[related-post post_id="3946755"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában