Helyi közélet

2018.10.19. 16:26

Júlia: lubickolhat az elismerésben

Nyíregyháza - Esztétikusabb, praktikusabb és költséghatékonyabb lett az ikonikus nyíregyházi fürdő.

Nyíregyháza - Esztétikusabb, praktikusabb és költséghatékonyabb lett az ikonikus nyíregyházi fürdő.

Sokan szerettek bele a Júliába az eltelt évtizedek alatt, emiatt is türelmesebbek akkor, amikor nem tárt karokkal, hanem zárt kapukkal szembesülnek. Jelenleg ugyanis nincs nyitva Nyíregyháza 1972-ben épült fürdője, ám már nem kell sokáig várniuk az ellazulásra, a feltöltődésre vágyóknak. Pénteken helyszíni bejáráson vett részt dr. Kovács Ferenc polgármester, aki elmondta, hogy emlékei szerint közel húsz éve szaunázott utoljára a Júliában. Azzal viszont tisztában volt, hogy ráfér a ráncfelvarrás a „hölgyre”, és a TOP-os pályázat erre végre lehetőséget adott.

– Ez egy közkedvelt hely. A város 189 millió forintot nyert, és menet közben derült ki, hogy plusz összegre van szükség. Az elmúlt évtizedek mulasztása, elhasználódása miatt jelentősen megnövekedtek a költségek, de az volt a cél, hogy ha már egyszer hozzáláttunk a fejlesztéshez, akkor teljesen újuljon meg a Júlia fürdő. Megnyugtatott mindaz, amit a szemle során tapasztaltam – jegyezte meg dr. Kovács Ferenc.

Részletek hamarosan.

LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában