Helyi közélet

2018.10.09. 18:25

Lehozzák a csillagokat: szállnak majd a bundák

Nyíregyháza - Folytatódik a Lehozzuk önnek a csillagokat sorozat a Váci Mihály Kulturális Központban.

Nyíregyháza - Folytatódik a Lehozzuk önnek a csillagokat sorozat a Váci Mihály Kulturális Központban.

Október 16-án 19 órától egy fergeteges Ray Cooney-darabbal várják az érdeklődőket. A Ne most, drágám! rendezője a Nyíregyházán jól ismert Venyige Sándor, a főbb szerepeket Csonka András és Mihályfi Balázs játsszák.

Különös adás-vétel

A vígjáték egyik legfontosabb helyszíne London egyik elegáns szőrmeszalonja, ahol különös adás-vétel zajlik. A nerc a női vágyak régóta ismert tárgya, nem csoda, hogy Gilbert, az élvhajhász üzletember a hódítás reményében nercbundát akar ajándékozni Janie-nek, a gyönyörű sztriptíztáncosnőnek – ám valamit ki kell találnia, hiszen Janie férje gyanakodna felesége tízezer fontos bundája láttán. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, sőt igyekszik rávenni Janie férjét, hogy ő vásárolja meg a páratlan ruhadarabot az ár tizedéért. Ám, hogy a luxusnerc ára a csalások és lebukások okozta félelmek miatt a végén már csupán századába kerül, arra még a sokat látott üzlettárs, Arnold sincs felkészülve. Gilbert és Arnold a téboly szélén állnak, és tanácstalanul nézik, amint Janie megválik minden ruhadarabjától és kijelenti: nerc nélkül nem hagyja el a szalont. Közben megjelennek házasságtörő férjek és feleségek, megsokszorozódnak a hölgyekről le- és felkerülő ruhadarabok. A negyedik emeleti szőrmeszalon ablakából a legváltozatosabb öltözékek és használati tárgyak röpködnek: szállnak a bundák…

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában