Helyi közélet

2018.10.24. 16:10

Szépségek és nehézségek

Nyíregyháza - A Többszemközt következő vendége Horváth László Attila lesz.

Nyíregyháza - A Többszemközt következő vendége Horváth László Attila lesz.

A Bencs villa egyik kulturális sorozata a Többszemközt: a beszélgetős estek résztvevői Kováts Dénes élő mélyinterjúi részesei lehetnek, melyek során a házigazda érdekes és érdemes vendégeket faggat életükről, munkásságukról, nem kerülve ki a nehéz és a humoros helyzeteket, az életpálya csúcsait és mélységeit sem. Korábban Szabó Dénest, Göttinger Pált és dr. Cservenyák Lászlót faggatta a vendéglátó, aki október 30-án 19 órától Horváth László Attilával, a Móricz Zsigmond Színház Jászai Mari-díjas színművészével beszélget a Bencs villa pódiumán.

Felejthetetlen alakítások

A népszerű művész a színpadon volt már többek között gyilkos bíboros, orvos, tanító, katona, mulató nőnek öltözött sztár, főpincér, borbély, a fiával egyazon nőbe szerelmes apa, vidéki munkanélküli és grófi inas, Bethlen Gábor, I. Lipót, II. Fülöp, Lear király, Kreón, Sarastro, Peer Gynt, Hanta és Dani kacsa is…

Kiváló alakításai szinte egytől egyig felejthetetlenek – Horváth László Attilát Kováts Dénes szerepekről, hobbiról, valamint a színész-lét szépségeiről és nehézségeiről is kérdezi.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában