Helyi közélet

2018.11.15. 09:38

Apácazárdává alakul át szombaton az aréna

Nyíregyháza - Magyarországon az idén nyáron mutatták be a Broadwayn és Westenden 2006 óta nagy sikerrel futó musicalt.

Nyíregyháza - Magyarországon az idén nyáron mutatták be a Broadwayn és Westenden 2006 óta nagy sikerrel futó musicalt. A főszereplő Deloris Van Cartier egy másodosztályú kaszinó másodosztályú énekesnőjeként ismer minden eszközt, amivel leszerelheti a tolakodó férfinépet. Egy nap azonban véletlenül tanúja lesz egy gyilkosságnak, és menekülnie kell, mivel a gyilkos éppen a barátja. Nincs más választása, az FBI segítségét kell kérnie. A fiúk nem is késlekednek, eldugják az énekesnőt oda, ahol aztán tényleg senki sem keresné: egy apácazárdába.

A nyolcszoros Oscar-díjas zeneszerző, Alan Menken művében Deloris van Cartier karakterét Peller Anna és Sári Évi felváltva alakítják, de Csonka Andrást, Molnár Piroskát, Feke Pált és Alföldi Róbertet is láthatjuk a musicalben, amelynek rendezője Szente Vajk (a fiatal művész Nyíregyházán az elmúlt időszakban több sikeres előadást is színpadra állított). Az Apáca show-t először a Szegedi Szabadtéri Játékokon mutatták be augusztusban, majd országos turnéra indult a darab, amelyet Nyíregyházán november 17-én a Continental Arénában láthatnak az érdeklődők.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában