Helyi közélet

2018.11.17. 09:39

Elfáradt a gyaloglásban, lopott egy biciklit - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. november 16-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. november 16-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 46 éves nemesbikki lakos ellen. A nő 2018. november 16-án egy kislétai presszó elől eltulajdonított egy lezáratlanul hagyott kerékpárt. A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül elfogták a feltételezett tettest, aki elmondta, hogy mivel elfáradt a gyaloglásban, úgy döntött, hogy eltulajdonítja a biciklit és azzal megy tovább Nyírbátorba. A rendőrök a nőt a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették. Az eltulajdonított kerékpárt a rendőrök visszaadták tulajdonosának.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság Tiszadobi Rendőrőrsének munkatársai elfogtak egy 20 éves tiszadadai lakost 2018. november 16-án. A férfi a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, amit a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatott át. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában