Helyi közélet

2018.11.10. 11:37

Forgalomkorlátozás Tiszadob és Tiszadada között

Tiszadob - Az élet- és vagyonbiztonság megóvása érdekében a Bocskai hídon súlykorlátozás és félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

Tiszadob - Az élet- és vagyonbiztonság megóvása érdekében a Bocskai hídon súlykorlátozás és félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

Baleset következtében megsérült a 3612-es számú úton a Tiszalök és Tiszadada között található Bocskai híd 2018. november 7-én. Egy személygépkocsi ütközött a híd egyik pillérének, aminek következtében az olyan mértékben megsérült, hogy az a szakember véleménye alapján -biztonsági okokból- korlátozás nélkül nem vehető igénybe. A híd teljes lezárása 2018. november 10-én megszűnt és azzal egy időben súlykorlátozás és félpályás forgalomkorlátozás lépett érvénybe.

Az élet- és vagyonbiztonság megóvása érdekében a hídon áthaladó forgalom félpályán halad, de a 3,5 tonna össztömeget meghaladó gépjárművek nem vehetik igénybe. A súlykorlátozással érintett gépjárművek alternatív útvonalként a 3631-es számú utat (Tiszavasvári-Tiszadob), illetve a 3632-es számú utat (Tiszavasvári-Tiszalök) használhatják.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában