Helyi közélet

2018.11.22. 13:53

Hamis rendszámmal közlekedett Nyíregyházán: a rendőröknek azonnal feltűntek az eredetitől eltérő karakterek

Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő férfit Nyíregyházán, 2018. november 21-én.

Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő férfit Nyíregyházán, 2018. november 21-én. A férfi által vezetett Seat Leon típusú személygépkocsira szerelt hatósági jelzések karakterei, szemmel láthatóan eltértek az eredeti hatósági jelzéseken alkalmazott karakterektől. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy nem csupán a hatósági jelzés, hanem az igényléséhez és jogszerű használatához előírt okiratok is hamisak. A rendőrök a férfit előállították a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra és vele szemben büntető feljelentést tettek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában