Helyi közélet

2018.11.21. 13:05

Karibi hangulat a nyíregyházi színházban

Nyíregyháza - A Habana Social Club igazi karibi hangulatot varázsol a nyíregyházi színházba.

Nyíregyháza - A Habana Social Club igazi karibi hangulatot varázsol a nyíregyházi színházba.

Aki járt már Kubában, átélhette azt a páratlan életérzést, amit egy-egy helyi zenekar élő fellépése nyújt: felejthetetlen, semmihez sem hasonlítható, különleges élmény. Minden daluk egy élet igaz története, olyan egyedülálló előadásmódban, amely minden nézőt magával ragad és elrepít a karibi szigetre.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép első számú kedvence, a Habana Social Club zenekar a 2018-as világ körüli turnéjára kiegészült a Tropicana Club szólótáncosaival, és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A legnagyobb slágerek

A formáció november 25-én Nyíregyházára érkezik, vasárnap 19 órától a Móricz Zsigmond Színház nézői kihagyhatatlan zenei utazáson vehetnek részt. Felcsendülnek a legnagyobb kubai slágerek: a Flor palida, a Chan-Chan, a Bailando, a Vivir Mi Vida, a Guantanamera, a Caballo viejo, a Represent Cuba vagy a Se que te amo, amit Ricky Martin is feldolgozott.

A koncert minden korosztály számára páratlan zenei csemege, az autentikus dísz­let, a híres Tropicana Club táncművészei, a színes jelmezek, a havannai hétköznapok hangulatát felidéző vetítés is felejthetetlenné varázsolják az estét.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában