Helyi közélet

2018.11.29. 14:39

Keresik! Zebrán ütötte el a gyalogost Nyíregyházán

Nyíregyháza - A rendőrség várja az ismeretlen járművezetőnek, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről információval rendelkeznek.

Nyíregyháza - A rendőrség várja az ismeretlen járművezetőnek, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről információval rendelkeznek.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15010/4939/2018. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása miatt folytat büntetőeljárást. A rendelkezésre álló adatok szerint egy eddig ismeretlen járművezető az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű és ismeretlen típusú személygépkocsival közlekedett 2018. november 26-án 16 óra 30 perc körül Nyíregyháza, Kosbor utcán a Pazonyi út felől a Korányi Frigyes utca irányába. Haladása során a Kosbor utca és a Törpe utca kereszteződését követően a kijelölt gyalogos átkelőhelyen nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy neki balról érkező gyalogosnak, akit elütött. A baleset következtében a gyalogosan közlekedő 48 éves nyíregyházi nő könnyű sérüléseket szenvedett. Az ismeretlen járművezető a balesetet követően a helyszínről megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül tovább közlekedett a Korányi Frigyes utca irányába.

A rendőrség várja az ismeretlen járművezetőnek, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában