Helyi közélet

2018.11.02. 13:01

Téli ruhabörze az arénában

Nyíregyháza - Megnyitja kapuit jövő vasárnap a Continental Aréna, mely a Kelet börzék helyszínéül szolgál már évek óta.

Nyíregyháza - Megnyitja kapuit jövő vasárnap a Continental Aréna, mely a Kelet börzék helyszínéül szolgál már évek óta.

Javában tart az ősz, ugyan még jó idő van, de gondolnunk kell lassan a télre is, és ideje beszereznünk a gyermekeinknek a meleg ruházatot: kabátot, kiscsizmát, overált. Igen ám, de nem mindegy, mennyiért! A Kelet börze szervezői szeretnék megkímélni a családok pénztárcáit, és segítenek abban, hogy a börzén időben, kedvező áron szerezhessék be az egyedi, és megkímélt állapotú ruhákat, csizmákat, pulcsikat, bélelt nadrágokat.

Játékok, babaholmik

A tinik is bővíthetik ruhatárukat, hiszen ebben az életkorban előfordul, hogy már nem tetszik az előző évben hordott ruha, s újabbat szeretnének vásárolni. Emellett a téli sporteszközök között is csemegézhetnek majd a látogatók: jégkorcsolyák és szánkók is keresik majd gazdáikat.

A szervezők a gyerekek mellett a pocakos anyukákra, kismamákra is gondoltak, akik a börzén beszerezhetik a babakelengyét, body-kat, minőségi pelenkákat, babakocsit, kiságyat és autósüléseket is vásárolhatnak, vagy akár saját részükre kismamaruhákat.

Mint minden alkalommal, a játékok ezúttal is főszerepet kapnak. Már most érdemes gondolni a közelgő mikulásra, karácsonyra, és gyűjtögetni a gyermekeknek az ajándékokat.

A gyerekek mindig örülnek egy újabb társasjátéknak, könyvnek, babának vagy kisautónak, a börzén pedig a bolti ár töredékéért frissíthetik fel a kicsik játékkészletét a családok. Emellett a karácsonyi ajándékokat is beszerezhetik az arénába látogatók, hiszen lakásdekorációk, ékszerek, kozmetikumok is szélesítik a kínálatot, de babakötvényeket is köthetnek az érdeklődők a helyszínen. Amíg a szülők csemegéznek a holmik között, a gyerekek ingyenes programokon vehetnek részt: a kreatív sarokban óvónők irányításával gyönyörű munkák készülhetnek, de arcfestés és játszósarok is várja majd a gyerkőcöket.

Várják a felajánlásokat

A szervezők ezúttal is szívesen fogadják a felajánlásokat: kinőtt gyerekholmikat, játékokat, amelyekre otthon már nincs szükség, hogy eljuttassák azokat a rászoruló családoknak. Az apróságokat sem kell otthon hagyniuk a kismamáknak, nekik szoptatós és pelenkázós helyiséget biztosítanak, illetve jól felszerelt büfé áll mindenki rendelkezésére. A szervezők óriási kínálattal és telt házzal várják az érdeklődőket a megye legnagyobb téli börzéjén.

A börze részletei

Időpont: november 11., vasárnap 8–13 óra

Helyszín: Nyíregyháza, Continental Aréna, 8–16.

Ingyenes kísérő rendezvények: kreatív sarok, arcfestés, játszóház

Infovonal: 06-20/33-98-630

Facebook: KELET BeaBörze

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában