Helyi közélet

2018.11.26. 07:31

Tető égett, trafó füstölt - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. november 25-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. november 25-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Lakatlan ház tetőszerkezete égett Timáron vasárnap hajnalban. A tűzesethez a nyíregyházi hivatásos, az ibrányi önkormányzati, valamint a rakamazi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik kettő gyorssugárral eloltották a tüzet, majd kéziszerszámokkal megbontották a tetőszerkezetet. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Egy nagyfeszültségű trafó füstölt vasárnap délután Olcsvaapátiban a Bajcsy-Zsilinszky utcában. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók az áramszolgáltató kiérkezéséig biztosították a helyszínt. Az áramszolgáltató a teljes hálózatot lekapcsolta, a javítási munkálatok idejére a tűzoltók fényárbóc segítségével megvilágították a munkaterületet.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában