Helyi közélet

2018.11.13. 08:15

Videó: A nagyhalászi tehetség az élő show-ban bizonyíthat

Nagyhalász - A múlt hétvégén a mentorházban bizonyíthatták az X-Faktor versenyzői, hogy készen állnak az első élő show-ra.

Nagyhalász - A múlt hétvégén a mentorházban bizonyíthatták az X-Faktor versenyzői, hogy készen állnak az első élő show-ra. A Radics Gigi, ByeAlex, Puskás Peti és Gáspár Laci alkotta ítész­kvartett tizenkilenc énekes és hat zenekar közül választotta ki azt a hármat-hármat, akivel ebben az évadban szeretne együtt dolgozni.

Meggyőzte a mentorát

A fiúk mezőnyében ismerős versenyzőért izgulhattunk: a nagyhalászi Nagy Krisztián – aki tavaly a tehetségkutató első élő televíziós adása előtt mentális okokra hivatkozva „kiugrott” – sorsáról ezúttal Puskás Peti döntött. A fiatal tehetség ezúttal egy Máté Péter-dalt énekelt. Bár a The Biebers frontembere korábban már hangot adott aggodalmának, miszerint az előző évben elszalasztott lehetőség nem biztos, hogy az idén visszatér, de a Mondd, miért szeretsz te mást című számmal Krisztián végleg meggyőzte a mentorát.

A nagyhalászi fiú tehát Puskás Peti segítségével, Szekér Gergővel és Kovács Pállal egy csapatban készül a szombati műsorra.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában