Helyi közélet

2018.12.20. 07:59

A megyeszékhelyen is tüntettek az ellenzékiek

Nyíregyháza - Az elmúlt napokban az ország több pontján tartottak demonstrációt az ellenzéki pártok közös kezdeményezésével.

Nyíregyháza - Az elmúlt napokban az ország több pontján tartottak demonstrációt az ellenzéki pártok közös kezdeményezésével.

A szervezők célállomása szerda este Nyíregyháza belvárosa volt: előbb a Dózsa György utcán, a Kelet-Magyarország szerkesztősége előtt gyülekezett közel kétszáz ember, akik előtt a tüntetést meghirdető ellenzéki politikai pártok (Momentum, DK, Jobbik, Együtt, MSZP, Liberálisok) helyi vezetői, illetve képviselői mondtak beszédeket. A felszólalók és rendezők között ott volt a Vasas Szakszervezet nevében Toldi Miklósné is. Elsőként szólalt fel.

Szűk óra múlva a tüntetők a Nyíregyházi TV-nek is otthont adó Váci Mihály Kulturális Központhoz vonultak. Itt ismét beszédek hangzottak el, majd a szószólók bementek az épületbe, hogy petíciót nyújtsanak át. Mivel a televízió stúdiójában már nem dolgoztak, és a vezetők sem tartózkodtak bent, üzenetüket az ajtóra ragasztották. Ezt követően a Fidesz székházához indult a menet.

Rendbontásról nem érkezett hír.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában