Helyi közélet

2018.12.13. 08:34

Árokból kellett kimenteni egy kamiont Nagykállóban - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. december 12-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. december 12-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Felborult egy kisteherautó Baktalórántháza és Ófehértó között a 4105-ös úton szerda hajnalban. A balesethez a baktalórántházi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították, majd a rendőrségi helyszínelést követően kerekeire állították a járművet és a közúti akadályt megszüntették. A balesetben egy ember könnyű sérüléseket szenvedett, őt a mentők ellátták.

Nagykállóban a Nagybalkányi úton árokba csúszott egy kamion, amelynek a szerelvénye közúti akadályt képezett. A szakolyi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók teljes útzár mellett, darucsörlő segítségével vontatták ki a járművet. Személyi sérülés nem történt.

Családi ház udvarán lévő gázcsonk szivárgott Tiszaviden a Kossuth Lajos utcában. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók biztosították a helyszínt a szolgáltató kiérkezéséig, akik a szivárgást megszüntették. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában