Helyi közélet

2018.12.27. 11:52

"Becsülettel, szeretetben leéltük az életünket, de most szinte koldulnunk kell"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Olvasóink segítséget kérnek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Olvasóink segítséget kérnek.

Gyertyával világítanak

A szüleim nevében fordulok a Kelet-Magyarország olvasóihoz. Apukám rokkantjáradékot kapott, de visszavették tőle. Anyukám súlyos beteg, 24 órás felügyeletre szorul. Mindössze 30 ezer forintból élnek, három éve kikapcsolták a villanyukat, gyertyával világítanak. Se vizük, se tűzifájuk nincs, nagyon el vannak keseredve. Aki teheti, kérem, segítsen nekik!

20/225-3642


Koldulniuk kell

Az ember nem szívesen panaszkodik, de van, amikor nincs más mód, hogy segítséget kérjen. Kettesben élünk a férjemmel, én cukorbeteg vagyok és izomsorvadásom van, a páromnak már kétszer volt agyvérzése, csak bottal tud járni. Nem tudjuk megművelni a ház körüli kertünket, a gondjainkat csak tetőzi, hogy az unokánk felvetetett velünk egy jelentős összeget, de egy fél éve már felénk se néz. A kevés nyugdíjunkból vonják a tartozást hónapról hónapra. Nagy szükségünk lenne egy ágyra, ágyneműre, élelmiszerre, tisztítószerekre. Becsülettel, szeretetben leéltük az életünket, de most szinte koldulnunk kell.

0642/372-247


Műtét előtt állok

Ha az ember szegény, még nagyobb a baj, ha meg is betegszik. Súlyos műtét előtt állok, térdprotézist kapok majd. Így sem tudok járni, de félek, utána sem lesz sokkal könnyebb. A közvetlen családom nem tud segíteni. Most a bátyámnál lakom, ő fogadott be. Nagy szükségem lenne ágyra, takaróra, mosógépre, tartós élelmiszerre.

30/333-9619

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában