Helyi közélet

2018.12.20. 15:16

Fidesz-sajtótájékoztató: "A hangulatkeltő politikai pártok inkább a saját portájukon söprögessenek"

Nyíregyháza - A kormánypártok politikája alapvetően a biztonságra és a nyugalomra épül, ez az adventi időszakban még fokozottabban érvényes – fogalmazott a Fidesz-KDNP csütörtöki sajtótájékoztatóján Kiss András, a megyei közgyűlés tagja, az IKSZ megyei elnöke.

Nyíregyháza - A kormánypártok politikája alapvetően a biztonságra és a nyugalomra épül, ez az adventi időszakban még fokozottabban érvényes – fogalmazott a Fidesz-KDNP csütörtöki sajtótájékoztatóján Kiss András, a megyei közgyűlés tagja, az IKSZ megyei elnöke. Hozzátette: szeretné megköszönni a rendőrség állományában dolgozóknak azt a hozzáállást, melyet az elmúlt napok tüntetései során bizonyítottak, legyen szó megyehatáron innen és túl. - Csak a köszönet és elismerés hangján szólhatok, hogy méltóképpen viselték a provokációt, emlékszünk, ez 2006-ban nem így történt, mikor a rendőrök messzemenően túlléptek saját hatáskörüket. Azért is jár a tisztelet, ahogyan a déli határainkon helytállnak. Végezetül annyit mondanék: a hangulatkeltő politikai pártok inkább a saját portájukon söprögessenek, így, az adventi időszakban nekik is ajánlott az elcsendesedés – fogalmazott Kiss András, majd kiemelte: az utóbbi nyolc év közbiztonsági statisztikái is alátámasztják a rendőrök kiváló munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában