Helyi közélet

2018.12.25. 12:20

Karácsonyi traktoros felvonulás és lánykérés Szakolyban

Szakoly - Már második alkalommal rendezték meg Szakolyban az adventi traktoros felvonulást.

Szakoly - Már második alkalommal rendezték meg Szakolyban az adventi traktoros felvonulást.

December 22-én 44 karácsonyi díszbe öltözött traktor, mezőgazdasági vontató, valamint a hozzájuk csatlakozó kamionok és személyautók hangos dudaszóval körbejárták a községet, majd átruccantak szomszédolni Balkányba hogy aztán Szakoly főterén körbeállva részesei legyenek egy különleges eseménynek.

A félkör közepén a legdíszesebb traktorok fénye előtt kérte meg Gáspár Péter, kedvese Navratil Jennifer kezét. Jennit nagyon meglepte a leánykérés ezen módja, nem számított rá, úgy gondolta csak egy jó buli lesz a részvételük a felvonuláson. Természetesen rögtön igent mondott, és örömujjongás, valamint traktorduda harsogásának közepette felkerült ujjára az eljegyzési gyűrű.

A felvonuláson díjakat is kiosztottak: amellett, hogy minden traktoros emléklapot kapott a részvételről, külön elismerték a legszebben feldíszített gépet, valamit megválasztották az év traktorát is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában