Helyi közélet

2018.12.19. 08:36

Két autó ütközött össze Mátészalkán - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. december 18-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. december 18-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Égett a korom egy családi ház kéményében Barabáson a Bem utcában. A tüzet a fehérgyarmati hivatásos és a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók oltották el kéziszerszámok segítségével. Tyukodon kandalló kéményében izzott a korom, amelyet a mátészalkai hivatásos és a tyukodi önkéntes tűzoltók távolítottak el. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Több balesetnél kérték Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltóinak a segítségét kedden.

Mátészalkán a Jármi utcában két személygépkocsi ütközött. A mátészalkai hivatásos tűzoltók vonultak az esethez, akik áramtalanították a járműveket. A balesetben három ember megsérült, őket a mentők kórházba szállították.

Dombrádon villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi. A kisvárdai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A baleset során egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Gávavencsellőn a Petőfi utcában rohant egymásnak két személygépkocsi. Az ibrányi önkormányzati és a gávavencsellői önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a közúti akadályt. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában