Helyi közélet

2018.12.19. 15:20

MSZP-sajtótájékoztató: Petíciót adtak át

Nyíregyháza - A Fidesz politikája ellen emelték fel hangjukat a Magyar Szocialista Párt megyei választókerületi elnökei, akik ma délben a helyi fideszes országgyűlési képviselők irodájánál kopogtattak, és adtak át egy-egy petíciót.

Nyíregyháza - A Fidesz politikája ellen emelték fel hangjukat a Magyar Szocialista Párt megyei választókerületi elnökei, akik ma délben a helyi fideszes országgyűlési képviselők irodájánál kopogtattak, és adtak át egy-egy petíciót. Mint az a szocialista párt szerdai sajtótájékoztatóján kiderült: ezt egyedül Kovács Sándor képviselő vette át személyesen. Dr. Veres János, az MSZP megyei elnöke a petícióból idézve kijelentette: az országgyűlési választások óta több olyan törvényt szavazott meg a Fidesz-KDNP frakció, melyek az emberek mindennapi életét negatívan befolyásolták. Csökkentették a cafeteria lehetőségét, megszüntették a lakás-takarékpénztárak állami támogatását, megszavazták a túlóráról szóló törvényt, ahogy a földtörvényt is módosították. - Elvetünk és elutasítunk minden erőszakot, így csak kérni tudjuk: tárgyalják újra a törvényes rend szerinti túlóra-szabályozást és a jövőben a lakosság érdekeivel összhangban alkossanak törvényeket - mondta dr. Veres János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában