Helyi közélet

2018.12.03. 07:29

Szakszerű oktatás az új eljárásokhoz

Nyíregyháza - Nyíregyházán, a Városháza Krúdy termében tartott , pénteken ankétot a Magyar Jogász Egylet Megyei Szervezete, több tucatnyi, a közigazgatásban dolgozó hivatalnok részére.

Nyíregyháza - Nyíregyházán, a Városháza Krúdy termében tartott , pénteken ankétot a Magyar Jogász Egylet Megyei Szervezete, több tucatnyi, a közigazgatásban dolgozó hivatalnok részére. Az előadók köztük két címzetes egyetemi docens dr. Gyergyák Ferenc és dr. Józsa Fábián, valamint Polcz Attila NAV dandártábornok tartottak előadást a közigazgatási rendtartás hatályosulásáról az önkormányzatoknál és kormányhivatalokban. Dr. Kazsuk Attila, a NAV megyei igazgatója és Polcz Attila a közigazgatási határozatok végrehajtásáról és 2020- tól várható új feladataikról beszéltek

A jogszabályi változások, és az így átalakuló eljárások fokozott elvárásaihoz igazodva dr. Kozma Istvánné dr. Váradi Katalin, a jogász egylet vezetőségének két tagjával dr. Galambos Ildikó járási hivatalvezetővel és dr. Szemán Sándor címzetes főjegyzővel együttműködve hozták létre a hasznosnak bizonyult ankétot. A megyei Kormányhivatal főosztály vezetője dr. Gégény Zoltán szabolcsi adatokkal, és az eljárások során felmerült jogalkalmazási problémákkal egészítette ki dr Józsa Fábián előadását - tájékoztatta lapunkat dr. Kozma Istvánné dr. Váradi Katalin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában