Helyi közélet

2018.12.01. 13:41

Tiszavasváriban „landolnak”

Tiszavasvári - Guinness-rekorder vígjátékot láthatnak a kikapcsolódni vágyók a Találkozások Házában.

Tiszavasvári - Guinness-rekorder vígjátékot láthatnak a kikapcsolódni vágyók a Találkozások Házában.

Ha a „színházcsinálók” biztosra akarnak menni, akkor a bohózatok bohózatához nyúlnak, ez pedig nem más, mint a Boeing, Boeing (Leszállás Párizsban). Camoletti komédiája még a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, ugyanis ez a világon legtöbbet játszott vígjáték.

December 12-én, szerdán 19 órától olyan közkedvelt színészek szórakoztatják majd a közönséget Tiszavasváriban, a Találkozások Házában, mint Bozsó Péter, Baronits Gábor, Köllő Babett, vagy éppen a Barátok közt sorozatból is ismert Deutsch Anita, illetve Fodor Zsóka.

Egy, kettő, „hárem”

A cselekmény egyik kulcsfigurája Bernard, a fiatal francia sztárépítész. Vérbeli playboy: menő lakásából Párizs csodálatos panorámájában gyönyörködhet, meg persze meseszép menyasszonyában, akit mámorosan szeret. De mámorosan szereti a másik menyasszonyát is, nem beszélve a harmadikról. Mert egy modern férfinak, ugye, három menyasszony az ideális, csak mind légiutas-kísérők legyenek, s menetrend szerint elkerüljék egymást…

Berthának, a házvezetőnőnek annyi ideje sincs, hogy felmondjon, miközben kénytelen nemzetközi konyhát vinni, a menü szinte óráról-órára változik. Ráadásul váratlanul betoppan Bernard gyerekkori barátja, Robert is, aki egyik ámulatból a másikba esve próbálja megtalálni a helyét a hatalmas forgatagban. Bernard boldog életét azonban váratlanul felborítják a Párizs feletti kedvezőtlen légköri viszonyok…

Szereplők

Bernard – Bozsó Péter, Robert – Baronits Gábor, Bertha – Fodor Zsóka, Judith – Köllő Babett, Janet – Deutsch Anita, Jaqueline – Mádi Piroska (rendező: Korcsmáros György)

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában