Helyi közélet

2019.01.24. 11:14

A rózsakert varázsa

Nyíregyháza, Nagyar - Az Álompár esküvői kiállítás és vásár vendége lesz a nagyari Luby Kastélymúzeum is.

Nyíregyháza, Nagyar - Az Álompár esküvői kiállítás és vásár vendége lesz a nagyari Luby Kastélymúzeum is.

A Kelet-Magyarország február 2–3-án ismét megrendezi az Álompár esküvői kiállítást és vásárt, ahol az érdeklődők a legújabb trendekkel ismerkedhetnek meg. Ott lesz a kiállítók között a nagyari Luby Kastélymúzeum Kft. is, amely exkluzív helyszíneket kínál a házasságkötés előtt állóknak.

A romantika fellegvára

Száznegyven esztendeje, 1879-ben Luby Géza a menyasszonya érkezésére építtette a nagyari kastélyt. A nemesi pár otthonaként szolgáló épületet gyönyörű park vette körül, amely Luby Géza másik nagy szerelmének, a rózsakertnek adott otthont.

A Rózsakirálynak is nevezett Luby Géza kitűnő ízlésével Magyarországon egyedülállónak számító rózsaligetet hozott létre, amelyben minden nap romantikus sétát tettek a feleségével. Manapság a nagyari Luby-kastély ideális esküvői helyszín.

– Próbálunk teljesen mást nyújtani, mint a többi házigazda, mert tudjuk, hogy a párok arra vágynak: az övék legyen a legkülönlegesebb esküvő. Ezt szolgálja többek között az éttermi kínálatunk megváltoztatása is: például olyan rendhagyó ételekkel várjuk a vendégeinket, amelyeket máshol nem találnak meg, így nyulat, gyöngytyúkot, fácánt és bivalyt is kínálunk a hozzánk betérőknek – említette Gódor Anita igazgató.

A rózsakert a romantika fellegvára: az exkluzív, elegáns környezet emeli az esemény pompáját.

KM


[related-post post_id="4073302"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában