Helyi közélet

2019.01.18. 09:33

Csempészt, tolvajt, prostituáltat fogtak - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. január 17-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. január 17-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 26 éves nyíregyházi lakos ellen. A nőt rendőrök érték tetten, miközben Nyíregyházán, az Arany János utcán szexuális szolgáltatásait kínálta anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. A rendőrök a nőt, aki tevékenységét védett övezetben végezte előállították a rendőrőrsre és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták és bűnügyi őrizetbe vették L. József 22 éves hajdúhadházi lakost 2019. január 17-én. A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy Nyíregyházán, a Szarvas utcán egy nyitott állapotban parkoló személygépkocsiból eltulajdonított egy hátizsákot, a benne lévő készpénzzel és elemlámpával. Ezután társával, L. B. András 25 éves szintén hajdúhadházi lakossal közösen Nyíregyházán, a Virág utcában eltulajdonítottak egy kapubejáróban elhelyezett kerékpárt. A büntetőeljárás alatt L. B. András szabadlábon védekezhet.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 16 éves tarpai lakos ellen. A fiú megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy márokpapi lakóház udvaráról eltulajdonított egy kerékpárt 2019. január 17-én délután. A rendőrök a fiút gyanúsítottként kihallgatták, a büntetőeljárás további részében szabadlábon védekezhet.

A Csengeri Határrendészeti Kirendeltség munkatársai vontak ellenőrzés alá egy személygépkocsival közlekedő férfit 2019. január 17-én délután Méhtelek és Rozsály között. Az intézkedés alatt a rendőrök a gépkocsi csomagterében 150 doboz ukrán zárjeggyel ellátott, csempészett cigarettát találtak. A rendőrök a járművezetőt és a gépkocsit a benne lévő jövedéki termékekkel együtt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó-és Vámhivatal munkatársainak. Az autóban szállított jövedéki termékek értéke meghaladja a százezer forintot.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában