Helyi közélet

2019.01.14. 10:34

Gondolatok az új esztendőre

Vásárosnamény - Ahhoz, hogy a fejlődés ne álljon meg, egy jó közösségre is szükség van.

Vásárosnamény - Ahhoz, hogy a fejlődés ne álljon meg, egy jó közösségre is szükség van.

Immár hatodik alkalommal koccintottak a napokban az új esztendőre a Bereg szívében. A Balázs József művelődési központ zsúfolásig megtelt aulájában Filep Sándor polgármester köszöntötte a vendégeket.

Fejlődik a város és a térség

– Az elmúlt években kiemelten próbáltunk odafigyelni a minőségre, arra törekedtünk, hogy mindig valami újat, szépet, mást adjunk az itt élőknek. Ezt csak egy olyan közösséggel együtt valósítható meg, amelyik akar előrehaladni. Büszkén mondhatjuk, hogy a városban és a térségben élők ilyen emberek: kitűznek maguk elé egy célt és elindulnak, hogy valóra váltsák az elképzeléseiket. Ehhez az elszántsághoz biztosítjuk a hátteret – mondta köszöntőjében a település első embere. Filep Sándor hozzátette: ebben az évben is közösen lesz sikeres a lakosság és az önkormányzat.

– Nagy lépésekben fejlődik Vásárosnamény, növekedett a városban munkát találók száma, aki törekszik és akar, egy kicsivel jobban is él. Ahhoz, hogy ez 2019-ben is így legyen, csak oda kell figyelnünk egymásra – tette hozzá Filep Sándor.

- Kiss Barnabás -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában