Helyi közélet

2019.01.03. 11:52

Hárman törtek be egy 84 éves aranyosapáti nénihez, akit súlyosan bántalmaztak is

Aranyosapáti - A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást L. Gy. 50 éves, T. Gy. 30 éves és T. N. 26 éves aranyosapáti lakosok ellen.

Aranyosapáti - A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást L. Gy. 50 éves, T. Gy. 30 éves és T. N. 26 éves aranyosapáti lakosok ellen. A nyomozás adatai szerint a két férfi és a nő 2018. december 31-én 18 óra körül betörtek egy 84 éves aranyosapáti nő házába, majd az ott egyedül élő idős asszonyt bántalmazták. A gyanúsítottak ezután a lakóházban értékek után kutattak, ahonnan végezetül különböző használati tárgyakat és eszközöket vittek el. A bántalmazások következtében a sértett súlyos sérülést szenvedett.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként rövid időn belül sikerült azonosítani és 2019. január 2-án elfogni a feltételezett tetteseket.

A nyomozók a két férfit és a nőt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására az illetékes ügyészségnél.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában