Helyi közélet

2019.01.08. 09:34

Kétszer is feladta az X-Faktort, de most nagy visszatérést tervez Nagy Krisztián

Nagyhalász - Sajnos a démonjaim nem engedték, hogy tovább csináljam - mondta a fiatal nagyhalászi énekes azzal kapcsolatban, hogy miért adta fel másodjára is az X-Faktort.

Nagyhalász - Sajnos a démonjaim nem engedték, hogy tovább csináljam - mondta a fiatal nagyhalászi énekes azzal kapcsolatban, hogy miért adta fel másodjára is az X-Faktort.

- Puskás Peti nagyon bízott bennem, támogatott és bármit megtett volna értem, de nem ment, feladtam. Pedig sokan mondták, hogy nyerhettem volna - vallotta be Nagy Krisztián, majd hozzátette: – Két hétig voltam kórházban, erős gyógyszereket kaptam. Van, amit tovább kell szednem, hogy ne legyen veszekedés, kiabálás, tűnjenek el a rossz gondolatok és a démonok.

Mint kiderült, a nagyhalászi tehetség nagy visszatérést tervez, ám már nem a tehetségkutató műsorban gondolkodik: - Máshogy építem a karrierem. A terveim szerint a YouTube-on leszek majd igazán ismert. Nemrég felkértek, hogy énekeljek el egy szerelmes számot, és szerepeljek a klipben is. Amint megtanultam a szöveget, fel is vesszük a stúdióban, tavasszal pedig jön a videó. Nagyon izgatott vagyok!

Krisztián azt is bevallotta, hogy a szerelem hiányzik az életéből: bár lennének lányok, akik ismerkednének vele, állítása szerint sokan csak azért hajtanak rá, mert ismert lett az X-Faktorban - ő pedig ebből nem kér.

Forrás: blikk.hu


[related-post post_id="4049400"]

[related-post post_id="4047963"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában