Helyi közélet

2019.01.15. 12:32

Lapátot ragadott a kocsordi polgármester

Kocsord - Az őszinte köszönet és a csapatmunka olykor motiválóbb a forintokban mérhető ösztönzésnél.

Kocsord - Az őszinte köszönet és a csapatmunka olykor motiválóbb a forintokban mérhető ösztönzésnél.

Valamennyi lakos nevében, a közösségi oldal nyilvánossága előtt mondott köszönetet vasárnap este a hóeltakarításban részt vevők lelkiismeretes munkájáért Kocsord polgármestere, Földi István, aki – jó szokásához híven – ezúttal sem csak nézte, fotózta és koordinálta a dolgozók munkáját, hanem maga is lapátot ragadott, hogy minél előbb balesetmentessé váljanak a település forgalmas utcái, közterületei, a buszmegállók, a MÁV-peronok.

Kávéval koccintottak

Takács György egyéni vállalkozó már kora délután megkezdte a hótolást és a sózást a mellékutcákban, hiszen akkorra érte el a fehér takaró vastagsága a szerződésben meghatározott értéket. A kerékpárutat ezúttal is az önkormányzat kistraktorával és sózással tettük járhatóvá, a közterületeinken társadalmi munkában 10 lelkes segítővel közösen végeztük el a hó- és síkosságmentesítést.

Nem forintosítható motiváció

Az elismerő szavak, az őszinte köszönet és a csapatmunka – amit esetünkben közös kávézás követett – olykor többet jelent, motiválóbb a forintokban mérhető ösztönzésnél, így volt ez ebben az esetben is. Büszke vagyok arra, hogy Kocsordon élhetek és dolgozhatom.

- Szegedi Szabolcs -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában