Helyi közélet

2019.01.15. 13:15

Zavartalan a határforgalom Záhonynál

Záhony - A határátkelőhelyen az átléptetés ki-és belépő irányba egyaránt zavartalan és folyamatos.

Záhony - A határátkelőhelyen az átléptetés ki-és belépő irányba egyaránt zavartalan és folyamatos.

Ukrán oldalon fennálló informatikai probléma miatt szünetelt a határforgalom a záhonyi közúti határátkelőhelyen 2019. január 15-én 8 óra 45 perctől. A szakemberek a hibát elhárították. Az átléptetés személyforgalom tekintetében 12 órától, teherforgalom tekintetében 16 óra 30 perctől zavartalan és folyamatos.


Korábban írtuk: Ukrán oldalon fennálló informatikai probléma miatt szünetel a határforgalom a záhonyi közúti határátkelőhelyen 2019. január 15-én 8 óra 30 perctől.

Felhívjuk az Ukrajnába utazók figyelmét, hogy az átkelésre a várakozás elkerülése érdekében válasszák inkább a legközelebbi beregsurányi vagy a barabási közúti határátkelőhelyet. Elindulás előtt érdemes tájékozódni a határátkelőhelyeket érintő aktuális nyitvatartási és várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában