Helyi közélet

2019.01.03. 08:27

Videó: Megvertek, majd kiraboltak egy férfit egy nyíregyházi szórakozóhely előtt

Nyíregyháza - A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat őrizetbe vették.

Nyíregyháza - A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 17 éves kántorjánosi és egy 18 éves hodászi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2018. december 29-én a hajnali órákban egy nyíregyházi szórakozóhely előtt előzetes szóváltást követően megtámadtak, majd értékeit követelve bántalmaztak egy 38 éves helyi férfit. Végezetül a bántalmazások következtében védekezésre képtelen állapotba került sértett kezéről lecsatolták a karóráját, zsebeit átkutatták, és onnan készpénzt, valamint a mobiltelefonját eltulajdonították. A sértett a történtekről csak másnap tett bejelentést a rendőrségen.

A nyomozók a széleskörű adatgyűjtést követően rövid időn belül azonosították és 2019. január 2-án otthonaikban elfogták a feltételezett tetteseket. A rendőrkapitányságra előállított férfiakat gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában