Helyi közélet

2019.01.22. 16:42

Zsindelyes Cottage: Ahol az álom valóság

Érpatak-Zsindelyestanya - Az Álompár Kiállításon az érdeklődők megismerkedhetnek a Zsindelyes Cottage szolgáltatásaival is.

Érpatak-Zsindelyestanya - Az Álompár Kiállításon az érdeklődők megismerkedhetnek a Zsindelyes Cottage szolgáltatásaival is.

A boldogító igen kimondása egy életre szóló élmény, ezért senkinek sem mindegy, hogy hol és milyen körülmények között teszi le a házastársi fogadalmat. Az életüket összekötni készülő fiatalok számára ebben segít az Álompár esküvői kiállítás, amelyet az idén február 2-án és 3-án rendez meg a Kelet-Magyarország szerkesztősége és az Inform Média Lapkiadó Kft. Nyíregyházán a Continental Arénában. Az érdeklődő fiatalok a rendezvényen találkozhatnak a Zsindelyes Cottage standjával is.

– A Zsindelyes Cottage tavaly júliusban nyitotta meg kapuját, s fontosnak tartjuk, hogy a térségben élő, az esküvőjükre készülő fiatalok megismerkedjenek a Zsindelyes Cottage szolgáltatásaival, valamint a hely hangulatával. Az Álompár esküvői kiállítás színvonalas rendezvény, ezért döntöttünk úgy, hogy élünk a bemutatkozás lehetőségével – mondta el érdeklődésünkre Papp-Kazai Regina, a cottage vezetője.

– A kiállítás szervezőitől egy nagyobb területet kértünk, amit úgy rendezünk be, hogy aki még nem járt nálunk, az is elképzelhesse, hogyan is néz ki a komplexum. Az éttermünkben 40–120 fős vendégséget tudunk fogadni, vannak szálláshelyeink is, a Szent Miklós-kápolna pedig felszentelt ökumenikus misézőhely. Van polgári esküvői helyszínünk is, ez a Kéz a kézben elnevezésű tónál található filagória. Így a párok teljes körűen tudják megrendezni az esküvőjüket.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában