Helyi közélet

2019.02.05. 17:48

360 fokos videó: Fehérben esküdni? Na még mit nem!

Nyíregyháza - Két napig várta az érdeklődőket a nyíregyházi Continental Arénában a Kelet-Magyarország napilag hagyományos Álompár Esküvői Kiállítása. A standoknál egy lagzi minden elengedhetetlen kellékéről informálódhattak a jegyespárok.

Nyíregyháza - Két napig várta az érdeklődőket a nyíregyházi Continental Arénában a Kelet-Magyarország napilag hagyományos Álompár Esküvői Kiállítása. A standoknál egy lagzi minden elengedhetetlen kellékéről informálódhattak a jegyespárok.

Valószínűleg minden menyasszony a ruháját kezdi el keresni legelőször, ebben egy szakértő sokat segíthet. Kissné Báthory Beatrix, a Betty Esküvői Ruhaszalon tulajdonosa már húsz éve foglalkozik menyasszonyi ruhákkal, így bátran elhihetjük neki, amikor azt mondja: napjaink arái a lehető legváltozatosabb stílusokban jelennek meg életük nagy napján.

– Az egyszerű, letisztult vonalvezetésűektől a habos, fodros, csillogó kristályokkal kivarrt ruhákon át a hercegnős stílusokig mindent keresnek az ügyfelek – mondta el Kissné Báthory Beatrix. – Sőt, a színskála is egyre szélesebb: a hófehértől a kapucsínó, krém, karamell kombinációk, vagy akár a púderszín és a rózsaszín is egyre népszerűbb.

Hozzátette: az angol és olasz beszállítóktól érkező modellek 90 százaléka már nem is igazán fehér, és bár hazánkban még mindig elfogadottabbak a hófehér ruhák, a menyasszonyok sokszor merítenek ötletet a külföldi esküvő témájú tévéműsorokból, amelyekben sokszor elrugaszkodnak a hagyományoktól.

Egy lagziban manapság már szinte elengedhetetlen igénybe venni egy profi fotós szolgáltatásait, melyeket a Debrecenből érkezett Jurás Ákos egy különleges eszközzel színesít.

– Automatánk segítségével a vendégek önállóan, fotós beavatkozása nélkül készíthetnek képeket – mutatta be a Snappy Photobox-ot. – Nagyon egyszerű a használata: egy érintőképernyő segítségével elindítható az eszköz, majd egy élőképen láthatjuk magunkat, mint egy szelfinél. A fotósorozat elkészülte után a képeket össze is szerkeszti egy előre elkészített nyomatgrafikába, majd azonnal ki is nyomtatja.

A Moha és Páfrány virágkötőjét, Untener Kingát arról kérdeztük, hogy a menyasszonyi csokron kívül milyen virágokra kell gondolnia az ifjú párnak.

– Kitűző, szülői- és dobó csokor, autódísz és virágkoszorú a kis koszorúslányoknak – sorolta a szükséges kiegészítőket. – Igény szerint a gyűrűpárna és a teremdekoráció is készülhet élővirágból, de selyemvirágokat is használhatunk. Egy művirág manapság már nem olyan, mint régen, nagyon hasonlít az élőre, és akár bérelhető is.

Az Álompár Esküvői Kiállításon még számtalan standot fedezhettek fel az érdeklődők, a karikagyűrű készítéstől a helyszíneken át az cukrászszolgáltatásokig.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera háta mögött! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában