Helyi közélet

2019.02.13. 16:54

A szépségkirálynő, Kulcsár Edina is a nyíregyházi divattervező, Rabócsi Renáta ruhájában pózolt

Nyíregyháza - Tűzpiros estélyiben terült el a lépcsőn Görög Zita. Igazi dívaként tündökölt Ördög Nóra. Szulák Andrea beleült Csonka András ölébe. Vasvári Vivi szexi dekoltázst villantott. A 77 éves Medveczky Ilona elképesztő ruhában érkezett. Cseke Katinka férfinak öltözött. A jubileumi, 20. Story-gála bővelkedett a különlegességekben.

Nyíregyháza - Tűzpiros estélyiben terült el a lépcsőn Görög Zita. Igazi dívaként tündökölt Ördög Nóra. Szulák Andrea beleült Csonka András ölébe. Vasvári Vivi szexi dekoltázst villantott. A 77 éves Medveczky Ilona elképesztő ruhában érkezett. Cseke Katinka férfinak öltözött. A jubileumi, 20. Story-gála bővelkedett a különlegességekben.

Bókok, pozitív visszajelzések

A hazai celebvilág több száz reprezentánsa exkluzív helyszínen, a Szépművészeti Múzeum Román Csarnokában partizott, és a hagyományt ápolva ezúttal is díjazták az elmúlt évben kiemelkedőt alkotó személyiségeket. A szakmai kuratóriumot az idén Pataki Ági filmproducer, Udvaros Dorottya Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Rózsa György, a Magyar Televízió életműdíjas televíziós személyisége és Geszti Péter eMeRTon-díjas magyar dalszövegíró, énekes, reklámszakember alkotta.

A film kategória Érték-díját Szamosi Zsófi kapta (az Egy nap című filmben nyújtott alakításáért), a színművész kategóriában Keresztes Tamás nyert. A sportolóknál a téli olimpián aranyérmes férfi gyorskorcsolyaváltó lett a befutó. A Családbarát című műsorban végzett munkájáért Gáspár Mónika kapott díjat. A zenei kategóriában a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész, dzsesszzenész és zeneszerző, a nemrég Nyíregyházán is remek koncertet adó Dés László részesült elismerésben.

Az Ötcsillag-díjakról a Story magazin olvasói döntöttek. Az év produkciója az RTL Klub Mi kis falunk című sorozata lett. Az év színművészének Ónodi Esztert, az év műsorvezetőjének Istenes Bencét választották. A Story kedvence a TV2 Korhatáros szerelem című sorozata lett. A Story Legenda-díjat a Barátok közt sorozat kapta.

A nyíregyházi divattervező, Rabócsi Renáta ruhakölteményében libbent be Kulcsár Edina szépségkirálynő, modell, műsorvezető.

– Tavaly, amikor babát vártam, szinte az utolsó pillanatban hívtam fel Renit, hogy milyen ruhaigényem lenne. Bevallom, most megint elfeledkeztem róla, és amikor telefonálni akartam neki, a legnagyobb meglepetésemre pontosan ő keresett. Attól kezdve felgyorsultak az események – árulta el a Kelet-Magyarország érdeklődésére Edina, aki amikor párjával, Csutival megjelent, rájuk szegeződtek a tekintetek.

– Sok bókot és pozitív visszajelzést kaptunk. Ismét olyan ruhát alkotott Reni, ami kiadja a formámat, egyszerre dekoratív és látványos. Legutóbb két éve voltam nála Nyíregyházán. Most még pici a baba, építkezünk, utána viszont azt tervezzük, hogy bebarangoljuk az országot, hiszen rengeteg sok szép hely van.

Aki „ellopta a show-t”

Rabócsi Renáta ruháját öltötte magára még Megyeri Csilla, Gajdos Tamás családja és György-Horváth Zsuzsa is a gálán. Több újság is azt írta, hogy „Kulcsár Edina ellopta a show-t”, annyira esztétikus volt a ruhájában. A nyíregyházi divattervező készül a csütörtöki, zárt körű bemutatójára, ahol a budapesti Dorottya palotában egy új kollekcióról hull le a lepel – a RABOCSI ruhák kíséretében.

LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában