Helyi közélet

2019.02.26. 08:16

A tarpai presszóban italoztak, majd kifosztotta alkalmi szállásadóját a gulácsi nő

Tarpa - A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást B. A. 29 éves gulácsi lakos ellen.

Tarpa - A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást B. A. 29 éves gulácsi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a nő 2018. május 21-én egy tarpai presszóban megismerkedett egy 56 éves helyi férfivel, akinek álnéven mutatkozott be. Közös italozást követően a férfi meghívására a lakóházába elment és ott aludt. Másnap a nő kihasználva a sértett alvó állapotát, az ingatlanból élelmiszert, készpénzt és egy mobiltelefont tulajdonított el. A sértett a történtekről csak másnap tett bejelentést a rendőrségen.

A széleskörű adatgyűjtés eredményeként a rendőrök rövid időn belül azonosították és 2018. május 24-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható gulácsi nőt, aki gyanúsítotti kihallgatásakor beismerő vallomást tett. Lakóházában a rendőrök az eltulajdonított értékek nagy részét megtalálták és lefoglalták. A 29 éves nő az eljárás során szabadlábon védekezett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában