Helyi közélet

2019.02.22. 19:53

Alkotásra fel: XXVI. Tavaszi Tárlat Kisvárdán

Kisvárda – A Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza Multifunkcionális Oktatási és Művelődési Központ, a Rétközi Múzeum és Baráti Köre, az Első Kisvárdai Képzőművészeti Műhely már huszonhatodik alkalommal rendezik meg a Felső–Szabolcsi képzőművészek, XXVI. Tavaszi Tárlatát.

Kisvárda – A Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza Multifunkcionális Oktatási és Művelődési Központ, a Rétközi Múzeum és Baráti Köre, az Első Kisvárdai Képzőművészeti Műhely már huszonhatodik alkalommal rendezik meg a Felső–Szabolcsi képzőművészek, XXVI. Tavaszi Tárlatát. A képzőművészeti kiállítás célja továbbra is az, hogy bemutatkozási lehetőséget adjon nem csak a felső–szabolcsi, hanem a régiónkhoz tartozó határon túli alkotóknak is. Képzőművészeti egyesülethez, szakkörhöz való tartozás nem kizáró tényező. Műfaji, technikai, tematikai megkötés nincs. Egyedi alkotásból kettő, sorozatból három adható be. A munkákat csak kiállításra kész állapotban fogadják be: a grafikákat paszpartuzva, üvegezve; a festményeket keretezve, akasztófüllel, kiegyensúlyozva. A kísérőlapból két példányt kérik mellékelni (szerepeljen rajta az alkotó neve, lakcíme, elérhetősége; technika, méret, az eddigi kiállítás helye és ideje, az átadás ideje, az átadó és az átvevő neve).

Beadási határidő: 2019. március 22. helye: Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza. Az alkotásokat személyesen Lábiscsák János művelődésszervező veszi át a Várszínház és Művészetek Házában Kisvárdán, a Flórián tér 20. szám alatt.

A szállításról az alkotók gondoskodnak. A munkákat a kiállítás lebontása után 10 napig raktározzák. A kiállítás megnyitásáról meghívókat küldenek.

A megnyitó ideje: 2019. március 28. csütörtök 16 óra.

- Vincze Péter -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában