Helyi közélet

2019.02.27. 15:40

Az úttest alatt gyakran jelen lévő egyik földsugár, a Szent György-vonal lehet a felelős sok közúti balesetért a nyíregyházi radiesztéta szerint

Nyíregyháza - A radiesztéta jó tanácsa kortól és nemtől függetlenül, minden autóvezetőnek szól.

Nyíregyháza - A radiesztéta jó tanácsa kortól és nemtől függetlenül, minden autóvezetőnek szól.

– Bár a KRESZ ezt kötelezően nem írja elő, mint radiesztéta, minden járművezetőnek azt tanácsolom, hogy két kézzel fogják a kormányt. Ennek tudományos oka van, mégpedig az úttest alatt gyakran jelen lévő egyik földsugár, a Szent György-vonal, amelynek élettani hatásai komoly kockázatokat rejtenek az autósok számára – osztotta meg gondolatait lapunkkal a nyíregyházi Bacskai János.

Elmondta: a Szent György-­sugár megnöveli testünkben a vércukorszintet, migrénes fejfájást, izomfeszülést, görcsös tüneteket, lábduzzanatot idézhet elő. Mi több, megzavarva az agyműködést, alvásszerű állapotot okozhat, ami autóvezetés közben nem éppen kívánatos…

– Ha két kézzel fogjuk a kormányt, azzal „rövidre zárjuk” a sugarat, megszüntetve ezzel annak negatív hatását, s így súlyos közlekedési balesettől kímélhetjük meg magunkat. Az állításomat a kórházi EEG-készülék teljes mértékben visszaigazolta – mondta a radiesztéta, majd hozzátette: a földsugárzás áthatol mindenen, éppúgy mérhető a föld felszínén, mint a felhőkarcolók tetején. A sugarak mindig függőlegesen fölfelé haladnak, éjfél és hajnali 3 óra között pedig akár négyszeres mértékben is felerősödhetnek.

Méréssel kimutatható

– A betegségek 60-70 százaléka összefüggésbe hozható a földsugárzásokkal. Az ember nem képes érzékelni a földsugarakat, az elektroszmogot, ezért lefekszik vagy beleül azokba. Érdekes, hogy az állatok viszont érzékelik a földsugárzásokat: a kutyák kerülik, a macskák kifejezetten „fürdőznek” bennük.

– Amennyiben az ágyunk alatt huzamosabb időn át megtalálható a 6 fő csoportba sorolható fölsugárzás valamelyike, esetleg több is, előbb-utóbb megbetegszünk: a testünkben erős gyulladások, daganatok keletkezhetnek – állítja a Természetgyógyászati Akadémián vizsgázott radiesztéta, aki szerint auraburok-méréssel egyértelműen kimutatható, hogy éri-e valamilyen káros sugárzás a testünket.

PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában