Helyi közélet

2019.02.12. 08:22

Baleset miatt ömlött a gáz Mérken - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. február 11-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. február 11-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Az úttestre dőlt egy fa a 41-es számú főúton hétfőn, amelyet a baktalórántházi hivatásos tűzoltók távolítottak el motoros láncfűrész segítségével.

A korom izzott egy családi ház kéményében Nyírbátorban a Rákóczi Ferenc utcában hétfő délelőtt. A nyírbátori hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével a parázsló részeket eltávolították és az izzást megszüntették. Személyi sérülés nem történt.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Vásárosnaményban a Munkácsy utcában hétfőn. A járműben két ember utazott, akik sérülést nem szenvedtek. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók a jármű áramtalanítását végezték el.

Nyíregyházán a Pazonyi úton gázórának tolatott egy kisbusz, amely gázszivárgást okozott. A szolgáltató kiérkezéséig a nyíregyházi hivatásos tűzoltók a helyszínt biztosították. Személyi sérülés nem történt.

Mérken, a Hunyadi utcában egy lakóház előtt elhelyezett gázvezeték nyomáscsökkentő dobozának ütközött egy személygépjármű és a gázcsonkot eltörte. A mátészalkai hivatásos és a nagyecsedi önkéntes tűzoltók kiérkezése előtt egy szabadnapos tűzoltó kiemelte a járműből annak vezetőjét, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A sérült gázcsonkból ömlött a gáz, amelyet a beavatkozók biztosítottak a szolgáltató kiérkezéséig, majd áramtalanították a járművet. A szolgáltató kiérkezését követően egy munkagép segítségével a járművet a nyomáscsökkentő dobozról leemelték. A beavatkozás idejére az érintett utcát lezárták.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában