Helyi közélet

2019.02.14. 08:30

Elektromos vezeték szakadt egy kamionra Újfehértón - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. február 13-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. február 13-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kemecsén a Toldi utca mögött ötszáz négyzetméteren, Nagyhalászban a Gyár utcában kétszáz négyzetméteren égett a száraz fű szerdán. A nyíregyházi hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltók vonultak a tűzesetekhez, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. Személyi sérülés nem történt.

Kettéhasadt és egy melléképületre, valamint egy garázsra dőlt egy húsz méter magas diófa Napkoron a Rákóczi utcában szerda reggel. A nyíregyházi hivatásos és a napkori önkéntes tűzoltók motoros láncfűrész és dugólétra segítségével távolították el a fát. Személyi sérülés nem történt.

Elektromos légvezeték szakadt rá egy kamionra szerda este Újfehértón a Nyíregyházi utcában. A vezeték a kamionról az úttestre esett. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók az áramszolgáltató kiérkezéséig biztosították a helyszínt. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában