Helyi közélet

2019.02.15. 12:44

Programok egy éven keresztül Tiszalökön

Tiszalök - Mint minden közművelődési intézmény, így a Tiszalöki Városi Könyvtár és Művelődési Ház dolgozói is azon fáradoznak egész évben, hogy tartalmas kikapcsolódási lehetőségeket nyújtsanak a város lakóinak.

Tiszalök - Mint minden közművelődési intézmény, így a Tiszalöki Városi Könyvtár és Művelődési Ház dolgozói is azon fáradoznak egész évben, hogy tartalmas kikapcsolódási lehetőségeket nyújtsanak a város lakóinak.

Alkotótábor, városnap

– Elmondhatjuk magunkról, hogy a magyar kultúra napjától a negyedik adventi gyertya gyújtásáig kínálunk különböző programokat kicsiknek és nagyoknak. Így év elején visszatekintünk az elmúlt esztendőre, ugyanakkor már állítjuk is össze az egész éves rendezvénytervet – egyeztetve előtte az intézményekkel, a civil szervezetekkel és az egyházakkal – tájékoztatta lapunkat Tölgyesi Attiláné igazgató. – A 2019-es év két jubileumi programot tartogat számunkra, hiszen július 12-től 21-ig a XX. Csontváry Nemzetközi Alkotótáborba várjuk a művészeket Zrinszki Istvánnal, akivel 2000 óta dolgozunk együtt. Az a tervünk, hogy meghívjuk az összes művészt, aki a két évtized alatt a táborban alkotott, ennek a rangos találkozónak a helyszíne a Feketeszakáll Kalandpark rendezvénysátra lesz. A másik kiemelt rendezvény a XX. Városnap és a Nyári Ízek Fesztiválja lesz, amelyet ebben az évben július 27-én, szombaton rendezünk meg. A helyszín marad a szakgimnázium udvara, az időpontot pedig azért tettük át korábbra, mert augusztus 16-án a főtéren az István, a király című rockoperát láthatja a közönség. Február 16-án kapcsolódunk ismét a Kultúrházak éjjel-nappal országos programsorozathoz.

KM


A szombati programok

Kultúrházak éjjel-nappal, művelődési ház, február 16.: reklámfilmvetítés, Thai chi, jóga (14), gyógytorna, gerinctorna (14.15), Körei László az érzelmi intelligenciáról (14.35), Tiszalöki Népzenei Együttes (14.55), Tiszalöki Tánccsoport (15.25), gyermek néptánc, mazsorettek (15.40), Ezüstfenyő Nyugd. Klub, tréfás jelenetek I. (16.10), kondicionáló és fittlabdás torna (16.20), Ezüstfenyő Nyugd. Klub, tréfás jelenetek II. (16.35), zumba (1645), retró diszkó (19), Szűcs Judith (21), retró diszkó (21.45).

Közben bemutatkozik a Böködők kézimunkakör, a Mámor Színtársulat, Vámos Nóra fazekas.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában