Helyi közélet

2019.02.09. 14:35

Valódi vagy hamis?

Nyírbátor - Stephen Sachs vígjátékát hihetetlen sikerrel játsszák a világon mindenütt.

Nyírbátor - Stephen Sachs vígjátékát hihetetlen sikerrel játsszák a világon mindenütt.

Maude különc, szabadszájú és harsány nő, Lionel pedig kifogástalan modorú, művelt és meglehetősen cinikus férfi. Ők ketten talán soha nem találkoztak volna, hiszen Maude munkanélküli pincérnőként egy lepukkant lakókocsiparkban él Kaliforniában, Lionel pedig egy neves művészeti alapítványnál dolgozik a kontinens másik felén, New Yorkban. Csakhogy Maude-nak van egy féltve őrzött kincse: egy szerinte milliókat érő Jackson Pollock-festmény, aminek a valódiságáról szeretne hiteles szakértői véleményt kapni, és most Lionelre vár a feladat, hogy megállapítsa, Maude képe valódi-e vagy csak hamisítvány.

Igazi jutalomjáték

A találkozó, vagyis a hivatalos értékbecslés azonban nem úgy sül el, ahogy normálisan számítanánk rá: és nemcsak a képről, hanem szinte minden másról is kiderül, hogy nem az, aminek elsőre látszik… Stephen Sachs amerikai szerző Valódi hamisítvány vígjátékát hihetetlen sikerrel játsszák a világon mindenütt, és most magyarul is látható ez a végtelenül szórakoztató, lebilincselő darab, ami igazi jutalomjáték két olyan sziporkázó humorú, zseniális színésznek, mint Hernádi Judit és Kern András.

Az Orlai Produkciós Iroda egyfelvonásos előadását február 12-én, kedden 19 órától láthatja a nyírbátori kulturális központ közönsége Valló Péter rendezésében.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában