Helyi közélet

2019.02.21. 12:43

Videó: „Nem tudom, mi lesz, de biztos, hogy nagyon durva, és remélem, hogy egy kicsit gusztustalan is... mégis csak nyíregyházi vagyok"

Nyíregyháza - Ráskó Eszter gyermeket vár! A nyíregyházi stand up-os új, Matrjoska című vlogjának első bejegyzésében számolt be a nagy hírről.

Nyíregyháza - Ráskó Eszter gyermeket vár! A nyíregyházi stand up-os új, Matrjoska című vlogjának első bejegyzésében számolt be a nagy hírről. Az ötperces, humorban és iróniában bővelkedő videóban elárulja: a húszrészes sorozat egyrészt terápia számára, segít feldolgozni a változást az életében, másrészt nem titkolt célja a szórakoztatás és a közösségépítés.

Őszintén, sallangmentesen

„Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, iszonyatosan berezeltem. Szuper lesz, nagyon várom, de ez nagy felelősség” – vallja be a 31 éves humorista, hozzátéve: tudja, hogy vannak nők, akik anyának születnek, de ő nem ilyen. Most válik azzá az emberré, akire majd a gyermekének szüksége lesz, és ehhez keres társakat. „Szeretnék találkozni őszinte, sallangmentes emberekkel, akik hajlandóak beszélni az igazi érzéseikről azzal kapcsolatban, hogy milyen terhesnek és anyának lenni.” Ráskó Eszter első bejegyzésében azt kéri a vlog nézőitől, hogy osszák meg vele a legdurvább reakciókat, amiket a gyermekvárással kapcsolatban kaptak.

„Nem tudom, mi lesz, de biztos, hogy nagyon durva lesz, és remélem, hogy egy kicsit gusztustalan is... mégis csak nyíregyházi vagyok” – jegyzi meg zárásként nevetve a humorista.

CSA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában