Helyi közélet

2019.03.23. 19:39

A férfiak szemszögéből

Nyíregyháza - Csányi Sándor önálló estje az együttélés örömeiről és nehézségeiről.

Nyíregyháza - Csányi Sándor önálló estje az együttélés örömeiről és nehézségeiről.

Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra a kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat osztogatni a forgalomban? Eljön-e az a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: „Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több”? Mindezek ellenére miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Ráadás-előadás

Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni Csányi Sándor önálló színházi estje. A Hogyan értsük félre a nőket? viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés szépségeiről, öröméről vagy – magunk között szólva – inkább nehézségeiről.

Az egyszemélyes, egyrészes vígjátékot április 9-én, kedden láthatja a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház közönsége. A hatalmas érdeklődés miatt Csányi Sándor aznap kétszer, 18 és 20 órától is színpadra áll.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában