Helyi közélet

2019.03.06. 10:41

Bajos a közlekedés a Kertvárosban? Kivizsgálták a panaszokat

Nyíregyháza - Nem vették félvállról a lakossági panaszokat.

Nyíregyháza - Nem vették félvállról a lakossági panaszokat.

Lakossági jelzések érkeztek a szerkesztőségünkhöz, a panaszosok a Nyíregyháza-Kertvárosban tapasztalt közlekedési gondokra hívták fel a figyelmet.

A bejelentések alapján a rendőrség ellenőrizte a jelzett útszakaszt, és a további jogsértések megakadályozása, megszüntetése érdekében a közeljövőben is visszatérően ellenőrizni fogja, így például a Dugonics utca, a Derkovits utca és a Westsik Vilmos Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola környékét is. A folyamatos ellenőrzések célja a szabálytalanul közlekedő tehergépjárművek és a megengedett legnagyobb sebességhatárt túllépő gépjárművezetők kiszűrése.

Bárki kezdeményezheti

– A rendőrség mindent megtesz annak érdekében, hogy az állampolgárok biztonságban érezhessék magukat, köszönjük az észrevételt! Közlekedési tábla kihelyezését – amit egyfajta megoldási javaslatként felvetett a levélíró – bárki kezdeményezheti az út kezelőjénél – tájékoztatta lapunkat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában