Helyi közélet

2019.03.09. 18:00

Egyre erősebb a vidéki éttermek kínálata

Budapest, Nyíregyháza - A Dining Guide az idén is összeállította a legjobb éttermek listáját, amiből kiderül, hogy a vidéki kínálat egyre erősebb, ítészeik szerint Encs, Tata, Szeged, Villány és Eger is jó célpont lehet egy-egy gasztrotúrára.

Budapest, Nyíregyháza - A Dining Guide az idén is összeállította a legjobb éttermek listáját, amiből kiderül, hogy a vidéki kínálat egyre erősebb, ítészeik szerint Encs, Tata, Szeged, Villány és Eger is jó célpont lehet egy-egy gasztrotúrára. A szerkesztőség több mint kétszáz étterem meglátogatása után állítja össze a Top 100-as listát, anonim tesztelők ezt követően az év során többször is ellátogatnak a helyekre. A legjobb húsz éttermet nemzetközi szaktekintélyek vizsgálják meg, így alakul ki a végső sorrend.

A vidéki éttermek listáját az Anyukám Mondta (Encs) vezeti, megelőzve a Platánt (Tata), a harmadik a Kistücsök (Balatonszemes), mögöttük a sorrend: Tiszavirág (Szeged), Sauska 48 (Villány), Bistro Sparhelt (Balatonfüred), Pajta (Őriszentpéter), Macok (Eger), Neked Főztem (Balatonfüred) és Rév Csárda (Érsekcsanád).

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában