Helyi közélet

2019.03.14. 10:21

Elmarad Mr. Missh nyíregyházi fellépése - előkerült egy videó, ahol megüt egy lányt

Nyíregyháza - A néhány másodperces videón jól látható, ahogy Mr. Missh többször megüt és lökdös egy lányt.

Nyíregyháza - A néhány másodperces videón jól látható, ahogy Mr. Missh többször megüt és lökdös egy lányt.

Elmarad Mr. Missh március 15-ei nyíregyházi fellépése. A szervezők még hétfőn, a Facebookon jelentették be a műsorváltozást. Azt írják: „Úgy döntöttünk közösen a MisshMusic csapatával, hogy a kialakult helyzet miatt elhalasztjuk a fellépést egy későbbi időpontra. Helyette G.w.M-koncert lesz. Hamarosan tájékoztatunk benneteket a dátumról. Megértéseteket ezúton is köszönjük!”

„Ilyet nem lehet csinálni”

Ahogy az a híradásokból ismert, a napokban felkerült az internetre egy rövid, néhány másodperces videó, melyen a népszerű rapper egy szórakozóhelyen többször megüt és lökdös egy lányt. Bár a felvétel nem friss, sokan támadták az előadót agresszív viselkedése miatt.

Mr. Missh Instagramon reagált az esetre. Mint elmondta, „atom buli volt”, rengeteg alkoholt ivott, a lány pedig rosszul fogadta a közeledését és – szerinte tiszteletlenül – a fejére öntötte az italát. Ezután pofozta fel többször. „Nekem is van büszkeségem, és vannak határok, amiket ha átlépnek, sajnos, nem tudok uralkodni magamon. (…) Sajnálom ezt az egészet, ilyet nem lehet csinálni” – jegyezte meg, s hozzátette: azóta már beszélt a lánnyal, többször bocsánatot kért a viselkedéséért.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában